Autorijschool Schaerlaeckens Breda

Over ons

In 1981 is Ad Schaerlaeckens met de rijschool begonnen. Van begin af aan is het een drukke rijschool met veel tevreden leerlingen. Het slagingspercentage is vanaf het begin hoog geweest.

Onze doelstellingen

De doelstelling is niet alleen het rijbewijs halen, maar een goede weggebruiker af te leveren die de normen en waarden van het verkeer weet te handhaven. Zelfs bij personen die twijfelen aan hun capaciteit vind ik het een uitdaging om ze in één keer te laten slagen.

Specialisme

  • Ik heb me ook gespecialiseerd in het lesgeven voor mensen met faalangst, HDHD en dyslexie.
  • Voor leerlingen met rijangst heb ik een speciaal lesprogramma ontwikkelt, zodat ze zich weer prettig in het verkeer voelen.
  • En voor personen met een medisch verleden die bij het CBR hiervoor een speciale rijtest af moeten leggen hebben we een specifiek programma ontwikkelt.

Normen en waarden

Tijdens de opleiding vind ik het een `must` de leerling de normen en waarden bij te brengen die een bijdrage leveren aan een veilige verkeersdeelnemer. Ik vind het zeer belangrijk de leerlingen in hun waarde te laten, zodat zij zich prettig voelen tijdens de rijopleiding. Het hele lesprogramma wordt aan de leerling aangepast.

Goede voorbereiding

Bij het CBR heb ik goede contacten met examinatoren, omdat ze weten dat mijn leerlingen altijd goed voorbereid aan hun examen gaan beginnen. Wat ik ook heel erg waardeer is dat kinderen van ouders die vroeger bij mij een rijopleiding hebben gevolgd nu bij mij aan het lessen zijn. Het is altijd fijn om te horen dat ze na al die jaren nu nog kunnen vertellen dat ze de rijopleiding als zeer prettig hebben ervaren.

Contact

Wilt u meer informatie over rijlessen, beschikbaarheid of tarieven? Mail ons dan op: info@schaerlaeckens.nl.

Ook kunt u ons telefonisch bereiken op: 06-52661558

Tarief per rijles: €43,-

Pakketten:

25 rijlessen en een rijexamen: €1245,-

30 rijlessen en een rijexamen: €1450,-

35 rijlessen en een rijexamen: €1655,-