Autorijschool Schaerlaeckens Breda

De opleiding

  • het opleiden voor rijbewijs B
  • opfrisles
  • in bezit van rijbewijs met rijangst
  • spoedopleiding

U lest in een rookvrije auto. Om te mogen lessen moet men 16,5 jaar zijn. We kunnen dan kiezen tussen de gewone of de spoedopleiding. Er wordt met het examen reserveringssysteem van het C.B.R. gewerkt, zodat we samen tijdig de examendatum en tijdstip vast kunnen stellen. Woont u in de regio dan wordt u thuis of elders opgehaald en na afloop van de rijles teruggebracht. De rijles is een vol uur van 60 minuten. U hebt altijd dezelfde instructeur en natuurlijk staat de muziek aan in de lesauto.

Opfrisles

U hebt al jaren uw rijbewijs en wilt uw kennis toetsen. Door middel van een opfrisles kunt u de nieuwe regels toepassen en uw vaardigheden objectief laten beoordelen. Zodat u weer op de hoogte bent van de veranderingen van de afgelopen jaren.

Rijangst

U hebt een rijbewijs en u durft het niet te gebruiken. U voelt zich niet prettig in de auto. Ook daar hebben we een speciale cursus voor. Die door middel van opdrachten die we in de lesauto maar ook met uw eigen auto uitvoeren. U bent uw eigen examinator en op het moment dat u zich weer prettig voelt in de auto en die auto beheerst kunt u weer op een prettige manier gebruik maken van uw rijbewijs.

Spoedopleiding

Bij een spoedopleiding wordt ervoor gekozen om de rijopleiding in een korte tijd af te ronden, Dit kan dus in 10 dagen, maar het kan ook in een maand. Dat is maar net waar jij voor kiest. Om ervoor te zorgen dat je een lesprogramma gaat volgen dat het beste bij je past is een intest ontwikkeld.

Voorwaarden voor de spoedopleiding:

  • Intest verplicht
  • Overdag voldoende beschikbaar zijn
  • In bezit zijn van een geldig theoriecertificaat

Succes verzekerd!

Contact

Wilt u meer informatie over rijlessen, beschikbaarheid of tarieven? Mail ons dan op: info@schaerlaeckens.nl.

Ook kunt u ons telefonisch bereiken op: 06-52661558

Tarief per rijles: €43,-

Pakketten:

25 rijlessen en een rijexamen: €1245,-

30 rijlessen en een rijexamen: €1450,-

35 rijlessen en een rijexamen: €1655,-